Surveilligence sa rozširuje na Slovensko

19. 1. 2014 - Surveilligence / News

Surveilligence založila na Slovensku pobočku. Do jej čela vymenovala Pavla Suďu, bývalého šéfredaktora týždenníka TREND. Jej cieľom je teraz aj na Slovensku proaktívne kultivovať podnikateľské prostredie a to najmä odhaľovaním najnebezpečnejších podvodov tzv. bielych golierov a zamedzovaním škôd z finančnej kriminality.

P. Suďa, ktorý viac než 17 rokov pôsobil v ekonomickom týždenníku TREND, naposledy na pozícii šéfredaktora, má dlhoročnú prax v oblasti finančných a hospodárskych analýz. Spúšťal a riadil napríklad analytickú jednotku TREND Analyses. Vyštudovaný ekonóm doplní tím Surveilligence na pozícii Head of Investigations so zameraním na vyšetrovanie podvodov, investigatívne preverovanie subjektov a analytickú činnosť, ako aj rozvíjanie trhu a pozície firmy na Slovensku. Pavol Suďa je pridruženým členom celosvetovej Asociácie certifikovaných vyšetrovateľov podvodov (Association of Certified Fraud Examiners).

Ján Lalka, výkonný riaditeľ Surveilligence: "Som nadšený z toho, že sme pre rozširovanie našich aktivít na Slovensku získali tak rozhľadeného a skúseného experta, akým je Pavol Suďa. Profilovo výborne zapadá do nášho tímu a verím, že bude výrazným prínosom predovšetkým pre našich slovenských klientov."

"Vyšetrovanie a prevencia podvodov sú viacodborový biznis, a úspešnosť v ňom garantujú najmä skúsenosti, znalosti, prístup, či zmysel pre detail. Teším sa, že môžem uplatniť svoje dlhoročné analytické skúsenosti v tomto náročnom ale zaujímavom odbore a pomôcť tak slovenským podnikateľom či manažérom bojovať proti podvodom,“ upresňuje P. Suďa.

surveilligence-226-web-450x350px-g-imgs-cctv-b79bcb8f3e31c9248cb2c668674badb6